Вашето време и вештини ни значат!

ЦПИА ја поддржува волонтерската работа за сите оние млади професионалци кои сакаат да придонесат во организациската мисија и кои ја споделуваат истата визија. Доколку сакате да научите повеќе и да ги вклучите Вашите лични достигнувања и идеи кон целите на организацијата, Ве покануваме да се приклучите кон нашиот тим!

Контактирајте не на contact@cpia.mk